Taller de Moviment Autèntic amb Gema Díaz a Reus

publicado en: Agenda | 0

Madee - AREA10

Des de l’interès de crear un espai de moviment autèntic pel camp de Tarragona, obrim un taller puntual amb la idea de valorar la creació d’un grup més o menys tancat que pugui realitzar diferents trobades periòdiques segons la disponibilitat i les ganes dels/les participants (mensuals, trimestrals, anuals…).
El cost del taller és per a cobrir les despeses del lloguer de l’espai i de la persona que realitza el taller. La organització i gestió del taller es realitza de forma voluntària.

dissabte 7 de juny
de 9:30h a 13:30h
(agrairem que arribeu uns 10 minuts abans per a començar ben puntuals)

Plaça del Nen de les Oques nº 8 despatx F, Reus

(participants i cost: mínim 10 i màxim 12 persones, cal ser parells)
si som 10 participants 30€ per persona
si som 12 participants 25€ per persona

inscripció:
entre el 5 i el 30 de maig
enviar un mail amb el vostre nom, cognoms, mail i telèfon a lapastera.associacio@gmail.com
Si a 1 de juny no s’arriba al mínim de persones, el taller se suspendrà

sobre el Moviment Autèntic

«Cuando el cuerpo encuentra el modo para expresar lo que es materia prima sin forma, la conciencia evoluciona» (Mary Whitehouse)

El Moviment Autèntic és una disciplina que te origen en la investigació de la Mary Whitehouse, pionera de la Dansa Moviment Terapia a EEUU en els anys 60. Janet Adler, deixeble seva, desenvolupa aquest treball fins arribar a la forma actual. En una entrega voluntària al buit, obrim espai per a que el material inconscient pugui emergir, donant-li cos i integració cap a una consciència encarnada y transformadora. Aquesta pràctica ofereix un potent camí per a profunditzar en els àmbits d ela slaut y el desenvolupament personal, en la creació artística i en la meditació. (Betina Waisman, deixeble de Janed Adler)

sobre el taller de Moviment Autèntic amb la Gema Díaz:

“La pràctica del Moviment Autèntic consisteix en ensenyar a la persona a esperar… per a que el moviment sorgeixi y evolucioni a mesura que un/a s’entrega a ell dins d’un ambient d’atenció tranquil”. (Johanson, D.H 2006)

Crearem la oportunitat i l’espai per adonar-nos de quin tipus de relació establim entre el que ens succeeix, com ens fa sentir i com ho gestionem; a través de l’escolta i el moviment. Per a tenir consciència de quan la ment entra a jutjar, criticar, imposar o imputar y quan cada segon de moviment està ple d’essència i llibertat.
Prendrà importància la recollida d’allò experimentat y es farà mitjançant la observació als/les companys/es, les devolucions verbals, l’escriptura automàtica, y la mostra física d’allò més rellevant.

Si voleu saber sobre la Gema Díaz entreu a http://concienciaymovimiento.es/gema-diaz/curriculum/