Moviment Auténtic amb Gema Díaz en Espai Evohé. (16 del Mayo)

publicado en: Agenda | 0

post_22

Sobre el Moviment Autèntic:

«Cuando el cuerpo encuentra el modo para expresar lo que es materia prima sin forma, la conciencia evoluciona» (Mary Whitehouse)

El Moviment Autèntic és una disciplina que té origen en la investigació de Mary Whitehouse, pionera de la Dansa Moviment Teràpia a EEUU en els anys 60. Janet Adler, deixeble seva, desenvolupa aquest treball fins arribar a la forma actual. En una entrega voluntària al buit, obrim espai per a que el material inconscient pugui emergir, donant-li cos i integració cap a una consciència encarnada i transformadora. Aquesta pràctica ofereix un potent camí per a aprofundir en els àmbits de la salut i el desenvolupament personal, en la creació artística i en la meditació. (Betina Waisman, deixeble de Janed Adler).

Sobre el taller de Moviment Autèntic amb Gema Díaz:

«La pràctica del Moviment Autèntic consisteix en ensenyar a la persona a esperar… per a que el moviment sorgeixi i evolucioni a mesura que un/a s’entregui a ell dins d’un ambient d’atenció tranquil». (Johanson, D.H 2006).

Crearem l’oportunitat i l’espai per adonar-nos de quin tipus de relació establim entre el que ens succeeix, com ens fa sentir i com ho gestionem; a través de l’escolta i el moviment. Per a tenir consciència de quan la ment entra a jutjar, criticar, imposar o imputar i quan cada segon de moviment està ple d’essència i llibertat.

Prendrà importància la recollida d’allò experimentat i es farà mitjançant l’observació als/les companys/es, les devolucions verbals, l’escriptura automàtica i la mostra física d’allò més rellevant.

Curs dirigit a adults (no és necessari tenir coneixements de dansa)
Per assitir al taller caldrà fer una reserva prèvia abans del divendres 15 de maig
Envia’ns un e-mail a info@espaievohe.com o truca’ns al 722.141.004
El taller es realitzarà amb un mínim de 8 alumnes
Recorda! 16 – MAIG – 2015 / 10:00h – 14:00h / Preu: 30€

Gema Díaz
Si voleu saber més sobre Gema Díaz entreu a
concienciaymovimiento.es