31 de Enero y 21 de Marzo, en Tarragona

publicado en: Agenda | 0

En Espacio Evohe

http://espaievohe.com/index.html

Amb Gema Díaz

Sobre el Moviment Autèntic:

«Cuando el cuerpo encuentra el modo para expresar lo que es materia prima sin forma, la conciencia evoluciona» (Mary Whitehouse)

El Moviment Autèntic és una disciplina que té origen en la investigació de Mary Whitehouse, pionera de la Dansa Moviment Teràpia a EEUU en els anys 60. Janet Adler, deixeble seva, desenvolupa aquest treball fins arribar a la forma actual. En una entrega voluntària al buit, obrim espai per a que el material inconscient pugui emergir, donant-li cos i integració cap a una consciència encarnada i transformadora. Aquesta pràctica ofereix un potent camí per a aprofundir en els àmbits de la salut i el desenvolupament personal, en la creació artística i en la meditació. (Betina Waisman, deixeble de Janed Adler).

Sobre el taller de Moviment Autèntic amb Gema Díaz:

«La pràctica del Moviment Autèntic consisteix en ensenyar a la persona a esperar… per a que el moviment sorgeixi i evolucioni a mesura que un/a s’entregui a ell dins d’un ambient d’atenció tranquil». (Johanson, D.H 2006).

Crearem l’oportunitat i l’espai per adonar-nos de quin tipus de relació establim entre el que ens succeeix, com ens fa sentir i com ho gestionem; a través de l’escolta i el moviment. Per a tenir consciència de quan la ment entra a jutjar, criticar, imposar o imputar i quan cada segon de moviment està ple d’essència i llibertat.

Prendrà importància la recollida d’allò experimentat i es farà mitjançant l’observació als/les companys/es, les devolucions verbals, l’escriptura automàtica i la mostra física d’allò més rellevant.

Si voleu saber sobre Gema Díaz entreu a www.concienciaymovimiento.es

Preu del curs: 30€. 

Aquest curs es realitzarà amb un mínim de 8 alumnes.

post_02